Mobil Weekend

Fejlesztői verseny - még nem maradtál le!

2016. október 05. 12:33 - MobilWeekend

160929_mobilweekend_gad_970x250.jpg

Szeptemberben nagy sikerrel lezajlott a Mobil Weekend Budapest 2016 konferencia, így most már gőzerővel a novemberi fejlesztői versenyre tudunk koncentrálni! Mivel a versenyt új időpontra tettük át, így még mindig lehetőség van csatlakozni az induló csapatokhoz!

November 7-ig várjuk olyan akár pályakezdők vagy még egyetemre járók jelentkezését, akik szeretnék beindítani saját vállalkozásukat, és otthon vannak az alábbi területek valamelyikén:

  • Marketing
  • UX/UI design
  • Mobilfejlesztés
  • IoT fejlesztés

Minden csapat 1 ötletet valósít majd meg a 3 napos verseny alatt az ötletgazda vezetésével, mentorok segítségével.

A megmérettetés előtt egy egynapos felkészítő, illetve csapatépítő workshopot tartunk a jelentkezőknek, ahol megismerkedhetnek a Thunderboard™ használatával, melyre a verseny folyamán szükségük lesz.

A nyertes csapat nem csak 1 millió forintos befektetéssel indulhat, de mentoraik további 1 éven át segítik őket, hogy valóban piacra dobhassák saját terméküket.

Különdíjunk is van, az arra érdemes csapatot a National Instruments fogadja Innovációs Programjában szintén 1 millió forint értékben, ahol belekóstolhatnak az összetettebb elektronikai fejlesztésekbe, és igénybe vehetik az NI segítségét mind kapcsolatépítésben, mind tudásuk és tapasztalatuk tágításában.

Ne hagyj ki egy ilyen lehetőséget, jelentkezz még ma!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilweekend.blog.hu/api/trackback/id/tr3511770923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása