Mobil Weekend

A Mobil Weekend legklasszabb IoT ötletei

2016. október 11. 13:47 - MobilWeekend

160929_mobilweekend_gad_970x250.jpg

Novemberben megvalósulnak azok az IoT ötletek, amelytől - ötletgazdáink szerint sokkal jobb hely lehet a világ. Kíváncsi vagy, milyen világmegváltó gondolatok kerültek be a legjobbak közé?

Még nem csúsztál le arróla, hogy részt vegyél a megvalósításban, ha szeretnél az egyik csapat tagja lenni a fejlesztői versenyen, itt tudsz jelentkezni!

Most pedig lássunk a legjobb ötletek közül néhány valóban izgalmas IoT applikációt és eszközt:

Mami64 - Save a life!

Felejtettél már gyereket vagy állatot az autódban? Reméljük, hogy nem, de innentől nem kell aggódnod, hogy végzetes hibát követsz el, ugyanis az autóba épített IoT eszköz egy alkalmazáson keresztül érzékeli, ha az autóban túlmelegszik a levegő, és kisgyerek vagy állat ül benne - ebben az esetben az ablakon levegőt enged be a rendszer, miközben értesíti a feledékeny szülőt is.

EatAware

Rossz hírt kaptál, magányosnak érzed magad, unatkozol, ideges vagy - mi a megoldás? Hát persze, hogy a nassolás. Aztán csodálkozol, hogy miért mennek össze a ruháid…
Az EatAware pszichológiailag alátámasztott üzeneteket küld, ha érzelmet vagy hangulatot evéssel szeretnél levezetni. Nem csak figyelmetet, hogy veszélyes zónában vagy, de abban is segít, mit csinálj, hogy elmúljon a falási inger.

OpenDoor

Nyilván te sem szeretnéd, ha az ajtód mindenki előtt nyitva állna, de néha jól jönne egy plusz kulcs, ugye? Ki kellene osztani az ismerősök között, akik vigyáznak majd a kutyádra a nyaralás alatt, be kéne engedni anyut, aki szokás szerint hajnalban érkezik, vagy szimplán már megint elhagytad…

Az OpenDoor egy ajtóra szerelhető eszköz, aminek segítségével mobilról nyithatod és zárhatod a lakásod vagy irodád ajtaját, így akkor és azt engedheted be, amikor és akit csak akarsz.

Van még! Ezeken felül még egy csomó jó ötletet kaptunk és fogunk megvalósítani novemberben, ha kíváncsi vagy rájuk, olvass róluk bővebben itt!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilweekend.blog.hu/api/trackback/id/tr5011793093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása