Mobil Weekend

Mi a helyzet az okostelefont kiegészítő kütyükkel? Neked van?

2016. április 04. 16:31 - MobilWeekend

 

2016-04-04_1625.png

Forrás: Androidpolice

Kíváncsiak vagyunk, hogy hányan vesznek a telefon mellé kiegészítőt, és itt most nem a tokra gondolunk. Van pl. olyan karkötőd, ami kommunikál a telefonnal és pl. pulzust mér? Vagy lépést számol?

Vannak, akik bemennek a boltba és csak a telefon érdekli őket és teljesen hidegen hagyják a különböző extrák, amikkel fel lehet turbózni a telefont. Melyik a jobb? Veszel egy überbrutál mobilt, vagy egy kevésbé brutált, de annál brutálabb kiegészítőket hozzá? Tényleg érdekel minket :)

Az olyan mobil cégek, mint pl. a Xiaomi, külön bizniszt épít a telefonos kiegészítőkre. Nincs már szinte olyan telefonjuk, amihez ne tudnál valami szuper extrát vásárolni.

Az LG és a Samsung is most ezzel próbálkozik, ahogy ezt az MWC-in is már láthattuk. A Samsung a Gear VR-el és a Gear 360-al, az LG pedig a különböző modulokból álló kiegészítőkkel, amikkel felturbózhatod a készüléket. Mondjuk kerül 600 dollárba a telefon, az okosóra hozzá meg még 300, de akkor már jól jönne egy profi headset az még 200 és akkor már 1100 dollárt költöttünk.

Az árak a pár dollártól kezdve a többszáz dollárig terjednek. Te melyik csoportba tartozol? Akiket hidegen hagynak ezek a kis extra kütyük, vagy aki beszerez néha az olcsóbbik fajtákból, vagy aki vérszemet kap és hajlandó kiadni értük majdnem ugyanannyit, mint amennyibe maga a készülék is kerül?

Tetszett a cikk? Kövess minket Facebookon is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilweekend.blog.hu/api/trackback/id/tr108563592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása