Mobil Weekend

iOS 10 kívánságlista

2016. április 22. 10:21 - MobilWeekend

pexels-photo-large.jpgBár június 10-én fogja az Apple bejelenteni az új iOS 10-et a WWDC-n, a MacStories készített egy igencsak megnyerő és látványos concept-videót arról, hogy milyen lenne az ideális iOS 10.

Jó lenne látni az Apple-t, hogy abba az irányba haladnak, ami ebben a jól összepattintott videóból is látszik. Lehetne például pár olyan apróság az új iOS-ben, mint a testreszabható központi irányító rendszer 3D Touch shortcuttal, link előnézet az üzenetküldőben, jobb megosztott képernyő mód, de a multitaskingra is rámehetnének és feldobhatnák a Sirit pár UI trükkel.

Íme a videó, benne az összes finomsággal!

Tetszett a cikk? Kövess minket Facebookon is!

Forrás: Techcrunch

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilweekend.blog.hu/api/trackback/id/tr778654426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TheRminator 2016.04.23. 05:32:06

Lassan olyan lesz, mint a windows 10 :-)

senkiember 2016.04.23. 08:01:42

Ez akkor kezd foglalkoztatni, ha lesz a gépen USB csatlakozó és tudok fájlokat felmásolni meg lemásolni a saját gépemről - addig egy fos úgy ahogy van, akárhogy szinezik.

midnight coder 2016.04.23. 08:08:05

Az ideális az lesz, ha az Apple megszűnik és a helyét bevetik sóval.

Velato 2016.04.23. 08:09:56

@senkiember: Nyilván egy fos, a sok 10 millió ember, aki mégis megveszi pedig egy agyatlan senki Hozzád képest, Hozzád, aki egy adatkábelen másolgatja a dolgait. Annyira nagyon szeretem ezeket a nagy megmondásokat!!! Még!!!

nyelv-ész 2016.04.23. 09:31:37

Furcsa, hogy a felület testreszabhatóságától és a widgetektől mennyire távol tartja magát az Apple. Pedig egy okostelefonban az az egyik legnagyobb okosság, hogy nem kell ikonokat ide-oda lapozgatnom és nyomkodnom, hanem egy képernyőfeloldás után máris látom azt a néhány legfontosabb tartalmat (pl: e.-mail, időjárás, névnapok, stb.), amire szükségem van. Az ikonok bökdösése meg megmarad azoknál az appoknál, amelyeket ritkán használok.

nyelv-ész 2016.04.23. 09:33:33

@senkiember: Arról nem is beszélve, hogy aki olyan opendszert használ, amin nem fut az iTunes, annak még korlátozottabbak a lehetőségei.

inebhedj - szerintem 2016.04.23. 10:17:48

Én a teljesség igénye nélkül inkább örülnék egy elfogadható kinézetű, modern, csoportba rendezést is támogató contact appnak, rendszerbe épített, bármely apphoz beállítható biztonsági authentikációs appnak, riasztás és csengőhang testreszabhatóságnak (jailbreak nélkül). Ja, és adatforgalom kontrollnak (bár ez inkább lokális igény, gondolom a világ boldogabbik felén, ahol nem jegyre osztják a mobilnetet, ez nem is igazán érthető).

senkiember 2016.04.24. 12:36:03

@Velato: Nem gondolom, hogy mind senkik akik veszik (nekem is van, bar en senki vagyok:-), csak nekik arra van szukseguk amit nyujt, nekem meg egy USB csatlakozora ahol pendrajvra masolhatom peldaul a fenykepeimet vagy forditva - nem nagy tortenet, de szeretem en megmondani, hogy nekem mire van szuksegem es nem meltanyolom ha a gyarto szerint nekem nincs szuksegem USB-re, mert de. Ettol meg felhozhetnek meg izelhetnek mast is ha akarnak. Van ilyen az eletben, hogy masok az igenyek, nekem a iOS meg az izek amin futt gyakorlatilag csak a hordozhato skypeot jelentik jelenleg, azt pedig tudja egy 30 dollaros kinai zsebszar is (van olyanom is), csak arrol konnyebb a fajljaimat kimasolni mert feldugom a PC-re oszt azt mondja, hogy F:\ A multkoriban kihuzott a szarbol a iPad, mert otthon felejtettem a fenykepezogepemet es egy napon at azzal fotoztam meg videoztam, de ami azutan jott azt nem dijaztam, pedig egy egyszeru COPY parancs megoldotta volna :-) De egyaltalan nem gond, nem lesz tobb iPadom vagy hasonlo. mert nem nekem csinaljak hanem masoknak - majd veszik masok, "oszt jonapot" Beke veled.
süti beállítások módosítása