Mobil Weekend

Mi jött ma Kínából?

2016. február 29. 09:11 - MobilWeekend

Innentől nem csak friss mobil és tech hírekkel fogunk jelentkezni, hanem külön rovatot áldozunk kedvenc hobbinkank: a Kínából való kütyü és izé rendelésnek is. 

Tovább
Szólj hozzá!

A Leica és a Huawei közösen újraértelmezik az okostelefon fotózás fogalmát

2016. február 26. 13:26 - MobilWeekend

Forrás: Petapixel A német kamera gyártó cég és a kínai telefon óriás gondolt egyet és bejelentették együttműködésüket az okostelefonok kamerájáinak továbbfejlesztéséért. A cél reformálni a telefonnal történő fotózás technológiáját.

Tovább
Szólj hozzá!

Jönnek a kínaiak: itt a Xiaomi Mi 5

2016. február 25. 09:26 - MobilWeekend

Forrás: The Verge A Xiaomi sem fog minket kiábrándítani, hiszen a legújabb zászlóshajós okostelefonjuk a Mi5-ös úgy néz ki beváltja a hozzáfűzött ígéreteket, ugyanis a Qualcomm legújabb Snapdragon 820-as processzorával, 4 GB memóriával, 16 megapixellel és 128 GB tárhellyel van felszerelve.

Tovább
Szólj hozzá!

A HP merészet álmodott és megalkotta az Elite X3-at

2016. február 24. 13:53 - MobilWeekend

Forrás: Windowscentral Bár a Windowos Lumia telefonok nem örvendenek túl nagy népszerűségnek, most itt a kiváló alkalom, hogy minden kételyt és negatív berögződést egy életre eltüntessen a HP az új okostelefonjával az Elite X3-assal, melyet az MWC-n jelentettek be.

Tovább
Szólj hozzá!

Telefon szépségversenyt rendeztünk: retro vs. új

2016. február 24. 10:28 - MobilWeekend

Sokan nyaggatták apámat, amikor megvette nemrég az iPhone 5S-t, hogy ugyan már, akkor miért nem 6-osat vett, ha már új telefon? Hiszen a 6-os széria mennyivel többet tud és sokkal jobb. Ő pedig egyszerűen csak annyit válaszolt, hogy: „azért, mert ronda.”

Tovább
12 komment

A Google megnyitja a nagyközönség előtt a Vision API béta verzióját

2016. február 19. 14:01 - MobilWeekend

A fejlesztők számára most  elérhetővé válik a Google kép szkennelője minden alkalmazáson. Az API képes érzékelni a tárgyakat, mint pl. egy hajó, vagy épületeket és érzelmeket, tehát ha valaki nagyon örül a hajón, a Cloud Vision API azt is tudni fogja.

Tovább
Szólj hozzá!