Mobil Weekend

Újít a Shazam

2016. április 18. 16:52 - MobilWeekend

2016-04-18_1650.pngForrás: Androidpolice

Bár fel kellett kötnie a gatyát a Shazamnak a Siri, Cortana és hasonló szolgáltatások mellett, azért a zenefelismerő programok közül magasan viszi a pálmát, köszönhetően a Google Now integrációnak, a gyors felismerő-módnak és még pár trükknek.

Olyan feature-el érkezett a Shazam update, ami fura, hogy eddig még nem volt. Mostantól ugyanis amint bejelentkezel, emlékezni fog az elmentett számaidra és ezeket iOS-re, asztali gépre és mindenféle eszközre szinkronizálni fogja. Ezentúl nem csak a bekövetheted a kedvenc előadóidat, hanem emlékezni fog minden shazamra, amiket eddig valaha lementettél, ami azért nem mindegy. Másik újítás, hogy egyszerre kijelölt elemeket is lehet majd rajta törölni és nem kell egyenként foglalkozni ezzel.

Tetszett a cikk? Kövess minket Facebookon is!

Forrás: Androidpolice

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilweekend.blog.hu/api/trackback/id/tr498640320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása