Mobil Weekend

Okosodik a Google Photos

2016. március 29. 10:56 - MobilWeekend

A Google Photos legújabb (tegnapi) frissítésével jóval könnyebben lehet már kezelni a többezer nyaralásos képet, amit a családnak, barátoknak mutogathatsz anélkül, hogy elunnák magukat az 500. tengerpartos, napozós-pózolós fotónál.

Tovább
Szólj hozzá!

FooView: hasznos, kényelmes multifunkcionális lebegő gomb Androidra

2016. március 22. 13:22 - MobilWeekend

A korábbi ES File Explorer fejlesztője egy multifunkciós alkalmazással, a FooView-val jelentkezett újabban. Ez egy lebegő gombot futtat a telefonon, amivel screenshotokat készíthetsz, kijelölhetsz vele egy bizonyos szövegrészt, amit le szeretnél fordítani, vagy a segítségével azonnali keresést…

Tovább
Szólj hozzá!

Grafén-alapú tapasz segít mérni a vércukorszintet

2016. március 22. 13:20 - MobilWeekend

Elsőre menő nonfiguratív tetoválásnak tűnik, aztán, ha megnézed közelebbről, látszik, hogy valami sokkal több annál. A grafénból készült és pici arany fejű tűkkel ellátott tapasz folyamatosan méri a vércukorszintet, miközben egyúttal ellenszert is juttat a szervezetbe diabétesz ellen.

Tovább
1 komment

Zuckerberg zsebre vágja a Snapchatet, ezzel az új video-animáló app-al

2016. március 10. 12:47 - MobilWeekend

Az animált szelfik mostanában nagyon pörögnek, csak úgy, mint a facemash app-ok ezért a Facebook úgy döntött, hogy megvásárolja a Masquerade-et, hogy innentől kezdve saját vicces szelfi és videókészítő app-ja legyen, így lépést tud tartani a trendekkel.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása