Mobil Weekend

Jön az új Remix OS régebbi PC-re is!

2016. február 22. 10:51 - MobilWeekend

maxresdefault_1.jpg

Lehet, nem volt véletlen, hogy éppen most tartottunk Meetupot Remix témában, hiszen ezek szerint eléggé aktuálissá vált a dolog: március 1-én érkezik a Remix OS új verziója, amely kompatibilis lesz a 32 bites gépekkel is. 

Ha felpörgetnéd a régi laptopodat, vagy PC-det akkor lehető legjobb választás az új Remix OS, amelyet ingyenesen letölthetsz, ráteszed egy pendrivera, bootolod és már működik is. Az Android alapú szoftwer rengeteg plusz asztali opcióval érkezik: hagyományos ablakos interface, egér és billentyűzet támogatás, file manager stb. És mivel Android, bármit futtathatsz rajta, ami amúgy is menne a telefonodon...

A béta verzió már bug-mentesítetten, minden frissítéssel együtt érkezik és támogatja a 32-bites rendszereket is. A teljes Android élmény garantált, érdemes lesz letölteni!

Tetszett a cikk? Kövess minket Facebbokon is!

Forrás: The Verge

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilweekend.blog.hu/api/trackback/id/tr618410550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása