Mobil Weekend

Nyári utazós zenék a Google és a TripAdvisor jóvoltából

2016. május 26. 10:48 - MobilWeekend

pexels-photo-59519-large.jpegNyakunkon a nyár, sorban vesszük ki a szabadságokat, foglaljuk a repjegyeket, szállásokat, böngésszük a legjobb külföldi úticélokat, városokat. Ezt meglovagolva a TripAdvisor és a Google Play Music szövetséget kötött, hogy a legmenőbb desztinációkhoz külön utazós lejátszási listát gyártsanak. Lesznek London, New York, Cancun, Paris, Montreal stb. playlistek az útra.

Értelemszerűen a playlistek felveszik majd az adott város pörgését, hangulatát, igyekeznek úgy összeválogatni a zenéket, hogy maximálisan ráhangolódjunk az úticélunkra. Így pl. Miamiba utazva latinos, táncolós muzsikákat hallgathatunk, San Francisco felé tengerparti rappet, New York irányába pedig füstös brooklyni jazzt.

A playlisteket a TripAdvisor Android alkalmazásával lehet majd elérni, és kapsz 2 ingyen hónapot a Google Play Musicban is. Aztán 9.99 dollárt kell majd fizetni havonta az utazós muzsikákért.

A Spotify-nak is vannak utazós lejátszási listái, de nem árt, ha tudunk még egy ingyenes demó verzióról. 2 hónap csak elég a nyáron hallgatni London felé egy kis Sting-et!

Tetszett a cikk? Kövess minket Facebookon is!

Forrás: The Next Web

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilweekend.blog.hu/api/trackback/id/tr788748146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása