Mobil Weekend

Jönnek a kínaiak: itt a Xiaomi Mi 5

2016. február 25. 09:26 - MobilWeekend

2016-02-24_1456.png

Forrás: The Verge

A Xiaomi sem fog minket kiábrándítani, hiszen a legújabb zászlóshajós okostelefonjuk a Mi5-ös úgy néz ki beváltja a hozzáfűzött ígéreteket, ugyanis a Qualcomm legújabb Snapdragon 820-as processzorával, 4 GB memóriával, 16 megapixellel és 128 GB tárhellyel van felszerelve.

Emellett könnyű, gyors és a kifinomult egyedi design kifejezetten megnyerővé teszi. Hasonlóan a Galaxy S7-hez és az LG G5-éhez a Mi5-ös is lekerekített hátsót kapott, aminek köszönhetően kényelmesen elfér a kezünkben és könnyebb a fogása is. A Mi 5-nek van állítólag a jelenleg a piacon kapható legstrapabíróbb akkumulátora, amely támogatja a Qualcomm Quick Charge 3.0-át.  

Ahogyan az Apple-nél az iPhone, ott a Xiaominál a Mi5 az a telefon, amelyet tipikusan magukénak tudhatnak. Az egyedi design és a modell csak rájuk jellemző, amellyel büszkén kiállhatnak a nagyközönség elé, hiszen egy tuti okostelefont raktak össze, amely bőven megállja a helyét a többi újdonság közt.

2016-02-24_1454.png

Forrás: The Verge

A március 1-i kínai megjelenéssel több mint valószínű, hogy a Xiaomi Mi 5-öse lesz az első Snapdragon 820-as processzorral rendelkező okostelefon a piacon. Ráadásul ár-érték arányban talán a legjobb választás, hiszen az alap modell 260 dollárért lesz megvásárolható, míg a pro 350 dollárba fog kerülni.

Tetszett a cikk? Kövess minket Facebookon is! 

Forrás: The Verge

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilweekend.blog.hu/api/trackback/id/tr678416216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása