Mobil Weekend

FooView: hasznos, kényelmes multifunkcionális lebegő gomb Androidra

2016. március 22. 13:22 - MobilWeekend

ap_resize_1.pngA korábbi ES File Explorer fejlesztője egy multifunkciós alkalmazással, a FooView-val jelentkezett újabban. Ez egy lebegő gombot futtat a telefonon, amivel screenshotokat készíthetsz, kijelölhetsz vele egy bizonyos szövegrészt, amit le szeretnél fordítani, vagy a segítségével azonnali keresést indíthatsz… hogy a többi opcióról ne is beszéljünk.

Miután letöltötted, hozzáadhatsz saját funkciókat a lebegő gombhoz, amikre szeretnéd használni. A gomb hasonlóan működik, mint a rajzolós képernyő feloldás, de nem feltétlenül kell ezt az opciót választani. Pl. egy bizonyos ábra berajzolásával megnyithatod az Instagrammot, Google-t, stb. vagy érintésre könnyen válthatsz az alkalmazások közt, de akár az értesítéseket is kezelheted a FooView-val. Ha felfelé csúsztatod a gombot akkor megjelenik a FooView UI, ahol egy mozdulattal eléred az alkalmazásokat, fontosabb weboldalakat.

Azonban a legjobb dolog a FooView-ban, amikor hosszan lenyomva tartod a gombot, megjelenik egy sárga négyzet, amivel ki tudsz jelölni bármit a képernyőn, mint a Jing-nél, hogy screenshotot csinálj, megoszd, vagy elindíts egy Google keresést a kijelölt dologra.

Sajnos még csak alfa verzióban létezik, de érdemes már nyomkodni, a lényeg kijön belőle.

Íme egy videó, amiből kiderül, hogy is működik a gyakorlatban a FooView:

Tetszett a cikk? Kövess minket Facebookon is!

Forrás: Androidpolice 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilweekend.blog.hu/api/trackback/id/tr988511760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása