Mobil Weekend

Okosodik a Google Photos

2016. március 29. 10:56 - MobilWeekend

smarter-albums-graphic.pngA Google Photos legújabb (tegnapi) frissítésével jóval könnyebben lehet már kezelni a többezer nyaralásos képet, amit a családnak, barátoknak mutogathatsz anélkül, hogy elunnák magukat az 500. tengerpartos, napozós-pózolós fotónál.

Tegnaptól felajánl egy külön válogatás albumot a legjobban sikerült képeidből, de van már benne új sztori feature is. 

A javasolt albumok térképet is tartalmaznak, ahol láthatod, hogy mennyit utaztál, milyen állomásokat érintettél, melyik városokban jártál már eddig. Továbbá megoszthatod az albumaidat, ha amúgy is a haverokkal voltál nyaralni és ők is lőttek 10000 képet, akkor legyen már egy helyen mind.

Amíg a következő nagy utazásra vársz, addig is csinálhatsz magadnak egy külön albumot, ahol bejelölgetheted az úticélokat, fontosabb címeket, városokat, útitervet készíthetsz, stb.

Az új feature Androidon, iOS-en és desktopon is már elérhető.  

Tetszett a cikk? Kövess minket Facebookon is! 

Forrás: Androidguys

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilweekend.blog.hu/api/trackback/id/tr118534406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása