Mobil Weekend

VR kompatibilis lesz az Android N

2016. április 18. 16:34 - MobilWeekend

2016-04-18_1621.pngForrás: The Verge

A fejlesztők előtt megnyílik a világ, ami a VR lehetőségeket illeti a következő Android N-nél.

A második Android N frissítéseiben ugyanis olyan opciók kapnak helyet, mint a “VR Listener” és a “VR Helper” valamint a “virtuális mód engedélyezése”, amikor VR módban szeretnék használni az alkalmazásokat.

Egyelőre még nem tiszta, hogy hogyan fog kinézni pontosan a VR kompatibilis okostelefon-modell Androidra, de a következő hónapban a Google negyedéves konferenciáján kiderülnek majd a részletek. Az egyik lehetséges feature a VR appokban az automatikus lezárás megszüntetése lesz: ha elidőznénk kicsit a VR headsettel a fejünkön, ne zárjon le a telefon magától pár perc után. Emellett a Google tervez egy olyan headsetet is, amihez nem fog kelleni sem PC, sem telefon, hogy működjön.

Továbbá az Android N beépített 3D Touch-style nyomásérzékelős kijelzővel és osztott képernyő móddal fog érkezni. 

Várjuk!

Tetszett a cikk? Kövess minket Facebookon is!

Forrás: The Verge

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilweekend.blog.hu/api/trackback/id/tr58640240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása