Mobil Weekend

Közeledik az MWC, lássuk, mire számíthatunk

2016. február 15. 14:24 - MobilWeekend

mwc_blog2.png

Ha nagy mobil-tech bejelentésekről van szó, akkor 3 esemény jöhet szóba: az IFA Berlinben, a CES Las Vegasban és az MWC Barcelonában. Nos, az MWC a nyakunkon van már, ahol rengeteg új eszközt fognak bemutatni és már számtalan pletyka és infó kiszivárgott az újdonságokról.

A konferencia február 22 és 25 között kerül megrendezésre, melyen a legnagyobb mobil cégek teszik meg bejelentéseiket, fejlesztéseiket egyszóval minden újítást amire vártunk az évben.

Az Androidpit összeszedte a legfrissebb pletykákat:

Xiaomi Mi5

A Xiaomi most először mutatkozik be az MWC-n, ahol fény derül a legújabb Snapdragon processzorral ellátott Mi5 nevű telefonjukra.

Samsung Galaxy S7 / Galaxy S7 Edge

samsung_galaxy_s6_s6_edge_back-w628.JPG

A Samsung rendszeresen kihasználja az MWC-t a legújabb Galaxy szériák bemutatására, ami idén sem lesz másképpen. Tavaly az S6 és az S6 Edge-el jött ki, idén pedig egy nappal a hivatalos kezdés előtt, február 21.-én fogja prezentálni a nagyközönség előtt a legújabb Galaxy S7 és S7 Edge-t.

HTC One M10

A HTC csakúgy, mint a Samsung az MWC-t használja a legújabb telefonok prezentálására. Arra számítottunk, hogy idén kijönnek a HTC One M10-el, de úgy néz ki ez mégsem fog megvalósulni, tudtuk meg az Ithome oldaláról. Állítólag márciusban fog megjelenni az új HTC modell és áprilistól lesz kapható.

img_1003-w782.JPG

BlackBerry Priv

A BlackBerry idén nem szándékozik részt venni az MWC-n, annál inkább viszont a mi csütörtöki Meetupunkon! Az új Androidos telefonjuk bemutatója még várat magára, bár a BlackBerry szeret meglepetéseket okozni... Február 18-án a Corvintetőn Koi Tamás készül a legújabb BB Priv bemutatóval, úgy hogy aki jön, bizony komoly infók birtokába juthat…

Okosórák

Nem tudjuk biztosan, hogy milyen gyártók jelentetnek meg még okosórákat, de azt tudjuk, hogy a Samsung bemutatja a Gear S2-őt, a Motorola a Moto 360-at, az Asus a ZenWatch 2-őt és a Huawei Watch is érkezik.

Tetszett a cikk? Kövess minket Facebookon is!

Forrás: AndroidpitA teljes listát itt olvashatjátok.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilweekend.blog.hu/api/trackback/id/tr908392920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása