Mobil Weekend

Szuper újítások érkeznek (első sorban) Uber sofőröknek

2016. június 07. 15:56 - MobilWeekend

june-driver-updates-header-image-960x540-1-1.jpgA kormány mögött

Mindent az utasokért, ha közösségi autózásról van szó, no de a sofőröknek is van pár észrevételük, javaslatuk az Uber kényelmesebbé tételére...

Az elmúlt hetekben jól átrágták ezeket a javaslatokat az Ubernél és bár egyelőre csak Amerikában tesztelik az újításokat, előbb-utóbb hozzánk is elfognak gyűrűzni. Érdemes ezért előre felkészülnünk!

Driver Destinations: Ha amúgy is épp hazafelé tartana a sofőr a munkából, akkor miért ne dobná fel az éppen arra járó fuvarokat? Kényelmes, egyszerű megoldás. 

Pause Requests: Sofőr vagy és megállnál egy kávéra, netán ebédre? A felkérések szüneteltetése opcióval leállíthatod a folyamatos utas felkéréseket és beiktathatsz pihenőt magadnak. Nem kell visszautasítani egy utat, elég, ha benyomod a pihenőt, aztán folytatod tovább a fuvarozást!

2 perc várakozás után fizetni kell: Eddig nem volt arra szankció, hogy bizonyos várakozás után díjat vonnának le az utasoktól, ha sokáig váratják az Ubert. Legfeljebb, ha nem jelenik meg az utas. Nemsokára azonban 2 perc várakozás után fizetni kell majd, ezért érdemes lesz jól figyelni, hogy mikor hívunk autót!

Uber greenlight locations: Több panasz is érkezett a sofőröktől az Uber felé, hogy ha éppen segítségre van szükségük, nagyon kevés support áll rendelkezésükre az adott városban. Ezen szeretnének javítani most és 250 városban létrehozni olyan help centereket, vagy új nevén greenlight locations-öket, ahol a sofőrök non-stop kaphatnak támogatást az Ubertől.

Tetszett a cikk? Kövess minket Facebookon is!

Forrás: Uber.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilweekend.blog.hu/api/trackback/id/tr778786710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása