Mobil Weekend

A Leica és a Huawei közösen újraértelmezik az okostelefon fotózás fogalmát

2016. február 26. 13:26 - MobilWeekend

combo.jpg

Forrás: Petapixel

A német kamera gyártó cég és a kínai telefon óriás gondolt egyet és bejelentették együttműködésüket az okostelefonok kamerájáinak továbbfejlesztéséért. A cél reformálni a telefonnal történő fotózás technológiáját.

2012-ben a Huawei lett a 3. legnagyobb okostelefon gyártó, a Leica pedig legendának számít a fényképezőgépek világában. Ketten együtt pedig egy eléggé ütős kombinációt fognak alkotni a szuper kamerával felszerelt okostelefonok közt. Az együttműködéssel a Leica most bizonyíthat számára eddig teljesen új terepen, hiszen immáron az optikai szaktudásukat telefonokba épített fényképezők formájában kamatoztathatják.

huawei.jpg

Egyelőre nem tudni, hogy melyik telefonban lesz először Leica kamera, de a Huawei következő szériáiban már számíthatunk rájuk.

Tetszett a cikk? Kövess minket Facebookon is!

Forrás: Petapixel

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilweekend.blog.hu/api/trackback/id/tr998421460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása