Mobil Weekend

Az új Kindle tökélyre fejlesztette az olvasói élményt

2016. április 14. 13:45 - MobilWeekend

2016-04-14_1329.pngForrás: The Verge

Hogy ne csak mobilokról, meg kütyükről meg frissítésekről legyen szó, íme az Amazon új zászlóshajója, a Kindle Oasis!

Az Amazon hosszú hallgatás után most megint visszatér a fogyasztói tech köztudatba a legújabb e-bookjával. Az álom, hogy minél inkább közeledjenek a papírvékonysághoz lassan megvalósulni látszik. Az Osasis fényesebb, okosabb és persze vékonyabb mint elődjei voltak. Egyedi, letisztultabb design és sokkal hosszabb élettartam jár vele, viszont cserébe az árát is megkérik: 290 dollárba kerül.

2016-04-14_1329_001.png

Forrás: The Verge

A forma úgy lett megtervezve, hogy a legjobban hasonlítson egy könyvhöz. Olyan, mintha a könyv gerincét fognánk, így a markolata kényelmesen illeszkedik a kezünkbe, egyszerűen jó fogni és olvasni. Emellett az eszköz már 10 LED-et használ, amelynek fényerejét a környezet fényviszonyaihoz igazítja a maximális olvasói élmény biztosításához.

Április végén lesz elérhető a nagyközönségnek a modell.

Tetszett a cikk? Kövess minket Facebookon is!

Forrás: The Verge 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilweekend.blog.hu/api/trackback/id/tr178606730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása