Mobil Weekend

Lezárult a szavazás, indul a fejlesztői versenyre való jelentkezés!

2016. augusztus 17. 14:36 - MobilWeekend

160814_mobilweekend_facebook_cover_828x315.png

Lezártuk a szavazást, és végre az is kiderül, melyik 12 ötlet jutott a döntőbe! Reméljük, hogy a te kedvenced is köztük van, íme a legtöbb szavazatot kapott 12 pályázat

A nagyobb kaland most kezdődik, ugyanis mától elindult a jelentkezés fejlesztői versenyünkre!

A Mobil Weekend Budapest 2016-os fejlesztői versenye egy mobilalkalmazás és egy IoT eszköz együttes fejlesztéséből fog állni. Aki kicsit is benne van az IT világban, jól tudja, hogy a jövőt az IoT eszközök jelentik. Hiszünk abban, hogy az okos gépek az emberiség segítségére lehetnek, kényelmesebbé tehetik az életét, és nem kell félni attól, hogy átveszik felettünk az uralmat. Most te is részese lehetsz ennek az izgalmas, modern jövőnek, azzal, hogy beszállsz egy csapat munkájába, és megvalósítod az egyik nyertes IoT ötletet!

Miért érdemes jelentkezned?

Amellett, hogy egy vagány kihívás, szuper hétvégi programok és csupa jófej ember vár, az sem elhanyagolható tény, hogy a nyertes csapat 1.000.000 Ft-os befektetéssel indíthatja az ötlet megvalósítását élesben is!

A versenyzők a 3 nap alatt és után is folyamatos mentori segítséget kapnak, részt vehetnek szakmai workshopokon és eladásokon, rengeteget tanulhatnak egymástól és a segítőktől.

Ki jelentkezhet?

Bárki, aki kicsit is ért az alábbi területek valamelyikéhez. Lehetsz diák, alkalmazott, szabadúszó, gyakornok, junior, senior vagy akár vezető, ha úgy érzed, szívesen részt vennél valamelyik ötlet megvalósításában, ne habozz visszaküldeni a jelentkezési formot!

Az alábbi kategóriákban várjuk a lelkes csapattagokat:

  • UX/UI design
  • Marketing
  • Mobilfejlesztés
  • IoT fejlesztés

Jelentkezni szeptember 5-ig lehet az alábbi form kitöltésével. Hozz össze akár egy egész csapatot, oszd meg szakmabeli ismerőseiddel is a lehetőséget!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilweekend.blog.hu/api/trackback/id/tr7010421852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása