Mobil Weekend

Mostantól elérhető a csoportos hívás az új Messengerben

2016. április 22. 11:13 - MobilWeekend

fb-messenger-hello.pngForrás: Techcrunch

Ezentúl nem csak Skype-on lehet majd bekapcsolódni az üzleti tárgyalásokba, ugyanis a Facebook tegnapelőtt élesítette a csoportos hívás funkciót a Messengeren.

A bulikat innentől könnyebben leszervezhetitek a közös beszélgetésben anélkül, hogy 60 olvasatlan üzeneted lenne és vissza kéne görgetni az előzményeket... és mostantól a családoddal is fogsz tudni egyszerre beszélgetni.

A következő pár napban lehet majd lefrissíteni az alkalmazást, nem is értjük, hogy eddig miért nem jutott eszükbe ezt a feature-t beletenni a Messengerbe. :) Csak nyomj rá a kis telefon ikonra a Messengerben, válaszd ki, hogy kiket akarsz felhívni a csoportból és már megy is a hívás. Ha lemaradtál volna, akkor csak nyisd meg a telefon ikont és ott betudsz csatlakozni a hívásba, emellett láthatod, hogy kik vannak jelen és kik szálltak ki a beszélgetésből és mindig hozzáadhatsz embereket.

Bár még bizonytalanok a maximális résztvevők számát illetően, a legfrissebb hírek szerint maximum 50 fő vehet részt ilyen csoportos hívásban.

A Facebook 2013-ban hozta létre a VoIP-t, azóta pedig a világ 10%-a használja Messengeren keresztül a VoIP hívást.

Bár még csoportos videohívás nincsen, valószínű, hogy előbb-utóbb azzal is kijönnek majd.

Tetszett a cikk? Kövess minket Facebookon is!

Forrás: Techcrunch

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilweekend.blog.hu/api/trackback/id/tr968654602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása