Mobil Weekend

Megérkezett a HTC 10

2016. április 13. 15:35 - MobilWeekend

htc-10-official-01-610x401.jpgSnapdragon 820, 12 megapixeles kamera, ismerős design. Tegnap mutatták be a HTC új okostelefonját, a HTC 10-et, ami a tavalyi M9 formáit követi. 12 hónap volt a tervezés a HTC szerint, de megérte, mivel rengeteg pozitív visszacsatolást kaptak már most.

A 10 minden tud, ami elvárható egy 2016-os Androidos zászlóshajótól. Az 5.2 colos QHD Super LCD 5 kijelző állítólag 30%-al színesebb mint a tavalyi modelleké volt. A kijelzőn Gorilla Glass van, ami szépen illeszkedik a telefon fém keretébe.

A 12 megapixeles kamera 4K felbontású videókat is tud rögzíteni Hi-Fi minőségű hanggal, ráadásul 12-szeres lassításban is készíthetünk felvételeket. Emellett optikai képstabilizátor segíti a kamera munkáját.

A hangrendszer se semmi. Dolby Audio hangszórókat kapunk, kiváló minőségű headsettel és kétszer akkora frekvenciatartományt fed le az átlagoshoz képest, hogy a három mikrofonos zajszűrésről már ne is beszéljünk.

A Snapdragon 820 processzor 4 GB RAM társaságában érkezett és 32 GB-os és 64 GB-os változatban is elérhető, de ha ez nem elég, microSD-s bővítésre is van lehetőség. Fél óra alatt már félig fel lehet tölteni, köszönhetően a Quick Charge 3.0 szabványnak.

Sajnos az ára már kevésbé szimpatikus, nálunk ugyanis magasan 200.000 fölött fog indulni.

Tetszett a cikk? Kövess minket Facebookon is!

Forrás: The Verge

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilweekend.blog.hu/api/trackback/id/tr168590504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása