Mobil Weekend

Kétkekerű Android telefon

2016. április 26. 10:14 - MobilWeekend

2016-04-26_1012.pngForrás: The Verge

Egy mountain bike és egy okostelefon párosításából alkotta meg a LeEco kínai vállalat a Le Syvrac névre hallgató okosbiciklijét.

Az Androidos bicikli kapott egy 4 colos kijelzőt a kormányra, 4 GB RAM-ot, quadcore processzort, szívritmus szenzort, beépített speaker-t és kamerát, valamint egy lézert (!) is. Mondhatjuk, hogy egy kétkerekű Androidos okostelefon.  

A beépített lézer mutató lényege, hogy ha éjszaka tekerünk rajta, akkor az autósokat figyelmeztesse a biztonságos távolság betartására. Tölthetünk rá mindenféle appot, leginkább olyanokat, amik mérik, hogy hány kilométert mentünk, stb. illetve van benne riasztó is. A Le Syvrac már annyira tech, hogy ennél techebb már nem is lehetne, kérdés, hogy mekkora igény van egy ilyen hibridre? Kínában már megrendelhető, az ára 800 és 6000 dollár közt mozog, attól függően, hogy milyen extrákat kérsz bele. Később természetesen az USA-ban is szeretnék majd árulni.

Tetszett a cikk? Kövess minket Facebookon is!

Forrás: The Verge

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilweekend.blog.hu/api/trackback/id/tr668664254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2016.04.27. 06:57:07

Mondjuk a beépített motornak több értelme lenne egy ilyennél. Viszont úgy tűnik, hogy a kicsi kínaiak is beszálltak a túlárazott biciklik piacára.
süti beállítások módosítása