Mobil Weekend

A Samsung új fitnessz trackerje mindent tud a testedről

2016. május 12. 14:02 - MobilWeekend

samsung-gear-fit-2-1-840x564.jpgHamarosan bemutatkozik a Gear Fit 2, a Samsung újdonsült fitnessz karórája. A fejlesztések megtörténtek, már csak apró simítások vannak hátra a nagy bejelentésig.

A 2014-es Gear Fit sikerén felbuzdulva a Gear Fit 2-őt még több funkcióval ruházzák majd fel. Újítás pl. a 2014-es modellhez képest, hogy lesz benne beépített GPS, így nem kell a telefonodat is magaddal cipelned, ha mérni akarod, hogy merre jársz, mennyit futottál, stb.

Ráadásul első alkalommal kerül hordozható Samsung kütyübe bio processzor. Ez egy chip, ami az összes fiziológiai adatot monitorozza és összegyűjti. Tudja majd mérni a bőr hőmérsékletét, pulzust, testzsírszázalékot, stressz fokozatot, stb.

A Samsung decemberi bejelentése szerint 2016 közepén fog megjelenni a Gear Fit 2 és nagyon hasznos kis eszköz lesz rendszeresen sportolóknak, fitnesszguruknak meg mindenkinek, aki jobban oda akar figyelni az egészségére és imádja az okos kütyüket!

Tetszett a cikk? Kövess minket Facebookon is!

Forrás: Androidauthority

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilweekend.blog.hu/api/trackback/id/tr18711206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása